2:a på Finnmarksturen / 2nd Swedish Marathon Cup Finnmarksturen

2:a på Finnmarksturen idag. Känner mig fortfarande lite seg efter Trans Rockies och hade inte inte den där sista växeln i mig idag. Så en andraplats är jag rätt nöjd med ändå. Tog dock bergspriset och ledde efter det solo tills det var 10 km kvar. Sedan kunde jag inte svara när Fredrik Ericsson kom ikapp och höjde farten i sista backen.

// Got 2nd at the Swedish marathon cup Finnmarksturen today. I still felt a bit tired from Trans Rockies so I didn’t have that extra gear to win today! So pretty happy with 2nd today. However I won the mountain prize half way through, and was actually alone at the front until Fredrik Ericsson caught me with 10ks to go. Had no chance to follow his last attack and had to settle for 2nd!

/Calle

 

Bild