8:a på CykelVasan

8:a på CykelVasan
Hade en sådär dag på CykelVasan med sina 95km. Inledningsvis ganska pigg och bra ben. Knep bergspriset i Evertsberg samt spurtpriset i Risberg. Vi var sedan 9 stycken kvar i täten som skulle göra upp om det efter det. Fredrik Ericsson attackerade efter Eldris och höll undan då inte tillräckligt många var intresserade av att hjälpas åt och köra in honom. Men han var stark som höll undan så det är bara att gratulera. Med krampkänning och lite för låg utväxling(38×11) så fick jag inte till avslutningen och slutade 8:a i spurten om 2:a platsen, alla inom 2 sekunder. Min tid blev 2.43! Bättre lycka nästa år:-) Och tack Vasaloppet för ett grymt bra arrangemang!

// Got 8th at swedens and one of the worlds biggest marathons with 12 000 participants. Fredrik Ericsson won solo and I was in the the 10 man group behind sprinting for 2:nd. With some cramps and not enough gears (had 38×11) I couldn´t do a good sprint and came in 8th. I however took the mountain preem in Evertsberg and a sprint preem in Risberg. The time for the 95 kms was 2hs 43mins, so its a very fast marathon. Better luck next time! Thanks Vasaloppet for a very good organized event!

Bild Bild 1 Bild 2 Bild 4