Bara 4:a på Lidingöloppet MTB men seger på Skandisloppet Pearl Izumi MTB!

Lite sen uppdatering men ändå. Med lite “sittproblem” de senast 2 veckorna så har jag inte kunnat träna som jag vill inför Lidingöloppet samt även få stå över Kolmårdsbiken. Så jag räckte inte till på Lidingö och blev 4:a. Wengelin spurtvann igen för Edin och Lindh. Teamkollegan Sparr blev 5:a.

Desto roligare var Skandisloppet MTB där jag var osäker på start fram till dagen innan(pga min skada/blödning i sittregionen) Inte kul eller skönt alls kan jag meddela. Men beslutade mig för att testa och köra ändå. Jag hade då tackat nej till marathon EM i Tyskland pga detta. Kände mig inte tillräckligt bra för ett långt och hårt EM. Men att åka till Uppsala över dagen kändes som en OK kompromiss.

Och benen var skapliga även om sittproblemen hämmade mig, så lyckades jag vinna spurten upp mot slottet före Max Hellstadius, Sparr och Axel Lindh. Tog även ett bergspris. Fin bana på 25 km som vi körde 2 varv på.

Nu i helgen väntar Vårgårda XC med UCI C1 status. Fin bana även där.

Hörs / Calle

IMG_4750

Team SCOTT Skoda

IMG_4761

Täten efter någon mil på LL MTB

IMG_4775

Directeur Sportif Högman i högform langar:-)

IMG_4773

Jaha, det gick ju inge vidare;)

IMG_4754

Teambil och tält!

IMG_4758

Recovery på Rönneberga med Lisa

IMG_4759

Skoda Octavia Scout Tdi

IMG_4812

Redo för Skandisloppet MTB. Scale 700 RC med Conti Race King och X-King

IMG_4814

1:a och 3:a!

IMG_4815