MTB läger med Lidingöloppet på Rönneberga!

Det blev ingen Kolmårdsbike i lördags som planerat tyvärr. Kraschade tyvärr i veckan på mtb:n och gjorde illa armbåge och handen lite för mycket för att kunna köra för fullt i helgen. Synd då det är ett fint race jag vunnit 2 sista åren. Min teamkamrat Sparr höll fanan uppe och körde in på en habil andraplats iallafall. Bra där! Och Grattis till Micke Flockhart som vann.

Men istället blev det i lördags ett fint distanspass på landsvägen med flickvän Lisa och min gamle kompis Fredrik Kessiakoff som nu är Race Director på Velothon Stockholm.

Söndagen var jag cykelcoach ute på Lidingöloppet MTB´s  läger ute på Rönneberga Kursgård på Lidingö. Förutom ett 20-tal deltagare så fanns Bicycling-Andreas Danielsson, Martin Stenmarck, Christian Grahn, Johnnie Krigström, Lisa Nordén, Jessica Clarén, Jamie Palou där för att instruera och inspirera. Verkligen ett kanongäng:) Kul att se framstegen för alla deltagare också. Jag hoppas alla fick med sig lite tips och hade en kul helg! Mat och inramning är verkligen top notch där ute. Rekommenderas!

Nu till helgen väntar Lidingöloppet MTB på lördag!

Tack Jessica Clarén för bilderna från lägret.

/Calle

IMG_4688 IMG_4704 IMG_4705 IMG_4707 IMG_4710 IMG_4711 IMG_4712 IMG_4714 IMG_4715 IMG_4716 IMG_4717 IMG_4718 IMG_4719