12:a Vårgårda XC UCI C1

Inte resultatet jag hade tänkt mig men det var ju bra XC träning i alla fall:) Har ju haft lite sittproblem och innan det en krasch där armbågen fick sig en törn så träningen har inte varit optimal. Inte heller känslan. Och det är skillnad på ett kort långlopp som Skandisloppet och detta högklassiga Cross Country. Så med det i ryggsäcken samt att det var mitt första XC för säsongen så är det OK ändå. Jag slet på och försökte ha lite kul. Lyckades faktiskt.  Resultat här

Nu laddar jag om med ta en tävlingsfri helg och lite jobb på Scotts huvudkontor i Schweiz.

Nästa race är Långa Lugnet i Falun 30/5.

Foto: Markus Lidevi & Joakim Rissveds.

Calle Friberg Scott Vårgårda XC

Calle Friberg Scott Vårgårda XC

Calle Friberg Scott Vårgårda XC

Calle Friberg Scott Vårgårda XC

Calle Friberg Scott Vårgårda XC

Calle Friberg Scott Vårgårda XC

Calle Friberg Scott Vårgårda XC

Calle Friberg Scott Vårgårda XC