Seger på Långa Lugnet & Avoriaz!

Efter 40 km av solokörning vann jag Långa Lugnet i Falun som var den andra deltävlingen i Långloppscupen! Skönt att min “utbrytning” höll och lite revansch från i fjol då jag kraschade bort mig. Jag fick en lucka på slutet av den första av 3 loopen och när den jagande gruppen inte gasade fullt för att hämta in mig så började jag öka mer och mer. Jag hörde dock aldrig någon tidsangivelse förrän ute på sista loopen. Jag hade då 2 minuter ned. En lucka jag lyckades behålla in i mål.

Nu väntar en semestervecka (läger) i Avoriaz/Morzine i franska alperna där flickvän Lisa Nordén är och tränar hårt inför European Games i Baku. Jag var här förra sommaren en sväng och det är verkligen läckra vägar och stigar och inga problem att bli trött..

För mig blir det nu landsvägsträning blandat med mtb i bergen med All Mountain-hojen. Ska bli riktigt skönt att kunna träna lite mer än entimmespass i Ursvik. Jag lär ju försöka mata på med lite rejäla pass närmsta veckan så jag mäktar med Bike 4 Peaks 17-20 juni.

Fina bilder från helgen av Joakim Rissveds nedan.

JR-1377 JR-1390 JR-1392 JR-1397 JR-1399 JR-1481