Tillbaka till den stockholmska vintern

Efter en grym resa med skaplig träning i Kalifornien (kunde varit bättre då jag blev lite krasslig och ynklig under sista veckan) så har det varit tillbaka till jobb och träning på hemmaplan sedan dess. Lite segt har det varit att komma igång. Efter resan hem blev jag däckad med feber (resfeber?) så det gick bort ytterligare en vecka kan man säga. Segt men c´est la vie! Har nu tränat på skapligt i en vecka och är åter kry, så det är skönt. Även om jag ligger lite efter träningsmässigt så känner jag ingen stress då jag har långt kvar till jag tänkte vara snabb.. Det fanns i höstas lite planer på att köra Cape Epic men det blev för stort projekt helt enkelt. Så det kanske blir nästa år, vem vet..

Här är garminfilen över helgens distanpass söderöver. Distans med Kippilä & Possman

Sedan kommer det snart mer info om planer & samarbetspartners för 2015-års säsong :-)

/Ciao

IMG_3548