The city of Angels & San Diego!

Efter ett kallt men fint julfirande i Rämma utanför Älvdalen i Dalarna med Lisa & min familj så drog vi till Los Angeles för att fira nyår och få ett par smesterdagar. Har aldrig varit i Kalifornien så det var coolt att få en snabbkoll på “The city of Angels” Förutom Nyårsfirande så hann vi bl.a med en cykeltur längs stranden i Santa Monica samt löpning upp till Hollywood-skylten, vilket var grymt måste jag erkänna. Ganska tuff  klättring i 5 km från där de flesta ställer bilen och startar turen. Och vilken utsikt sen. Jag får tacka min trummande cykelvän Christian Grahn för alla LA tips:-) Hit måste man dock tillbaka, finns mycket häftigt här.. Märkligt men coolt!

Jag och Lisa är nu i ett varmt och skönt (för oss) San Diego där hennes träningsläger drar igång imorgon. Vi har fått ett par sköna dagar här och det är grymt fint att cykla mtb och landsväg. Även löpningen är ruggigt fin. Tyvärr är jag lite förkyld och går på grundgas, men hoppas piggna till så jag kan få till lite bra pass innan jag åker hem på lördag.

Allt för nu / Calle

IMG_2934 IMG_2972 IMG_2983 IMG_3007 IMG_3009 IMG_3073 IMG_3071 IMG_3113 IMG_3127 IMG_3138 IMG_3145