Marathon VM i Sydafrika!

Är nu på plats sedan i onsdags i Pietermaritzburg, Sydafrika för VM i Marathon. Banan är riktigt tuff med sina 95 km och 3000 hm, men också väldigt läcker bitvis. Mycket schyssta trails med berms och små hopp. Hittills har det varit snustorrt och dammit men har nu regnat hela denna vilodag, så vi får se vad söndagen bjuder på. Jag och Sveriges andra representant Fredrik Ericsson testade hela banan igår och det tog oss ca 5 timmar. Men på SA-champs hade det tagit ca 4.30 för vinnaren så man räknar med en vinnartid på 4,20-4.30 ungefär. Är gott om vassa stenar att punka på så det gäller att inte punka sig ur matchen och tappa tid. Förmiddagen bjöd på en bra massage för ben och min stela axel av Jennie Stenerhags (Sveriges damrepresentant) kille Craig. Så jag hoppas att det gör susen inför söndagen. Sedan känner jag väl att jag inte har hunnit komma i den form jag velat vara i, pga. axelskadan men jag gör ett försök att få till ett så bra race som möjligt. Helt kass är jag nog inte hoppas jag:-)  Helrätt känns det däremot att välja min heldämpade Scott Spark för denna bana.

Håll koll på racet live här: stremit360.tv

/Ciao

IMG_0436 IMG_0445 IMG_0446 IMG_0448 IMG_0455 IMG_0461 IMG_0462 IMG_0464