Team Scott Skoda-fotning & Laissac nästa!

Gott folk,

Här nedan är några bilder från förra veckans teamfotning med Pappa Kjelle och “team mate” Henrik Sparr ute i Kungsängen!

Nu efter lite träningstävlande i form av Keps cup är det dags för Marathon World Series i Laissac, Frankrike. Flyger dit på fredag och testar lite bana etc. på lördag för att sedan rejsa på söndag. Körde bra där i fjol med en 8:e plats och banan är bra och tuff, så det blir nog skoj. Och svinjobbigt! “Teamet” består förutom mig av langarna Pappa Kjelle och Kartläsarn-Janne. Så flasköverlämningen borde funka…

Träningen har gått skapligt på men tycker inte riktigt att jag fått till tillräckligt mycket distanspass. Hårda intervaller på testcykeln har avverkatsoch jag tycker att farten och sprättet är ok men marathon-diesel-motorn är jag inte lika säker på. Men vi får se, jag har och brukar underskatta min form oftast:) Håller tummarna för att så är fallet igen.

Vi hörs / Calle

 

IMG_9677ok1 IMG_9688 IMG_9693 IMG_9770 IMG_9746 IMG_9725 IMG_9722 IMG_9719 IMG_9718 IMG_9657 IMG_9635 ok IMG_9665ok